Tuesday, December 20, 2011

Chicken Chop Punya Pasal.....



Baru balik je aku terus upload gambar ni....lokasi aku nk makan tadi....perut punya la lapar.....last2 singgah kat sini (idea abg aku).....hahaha....aku on je la......aku bkn tau pn nk g mkn kat mana lg.....hehehehe....

Aku bkn nk citer pasal makanan die sedap ke tak sedap.....(sedap jgk la lepas mkn td).....yang penting boleh kenyangkan perut ni.......tapi MASALAHNYA........lambat betul nk siap.........dekat sejam lebih jgk la  kami tunggu kat meja no.8 tu......nasib tak hujan je walaupun ada dua tiga titik air jatuh atas bahu......lepas siap...kami pn tanpa membuang masa berlalu dari warung tu.....

Tapi....yang menarik kat tempat ni ia menghadap laut.....best la jgk kalo lepak2 kat sini.....hahaha...apa2 pn kenyang aku mkn chicken chop tadi......so pada sape2 yg xpenah sampai lg.....pergi la try......aku baru 1st time mkn kat sini.....mgkin ade 2nd n 3rd.......hehehehe

*mkn nk cepat2....dah kenyang membuta...hehe

0 comments jer....: