Tuesday, January 24, 2012

Football Manager - LIVERPOOL Tactics

Sebelum ke LIVERPOOL aku di BARCELONA......Aku dah capai banyak kejayaan  di Barca....Jadi, aku buat keputusan untuk berpindah club....Pada pertengahan musim aku berpindah ke Liverpool...Masa tu Team Barca belum tewas lagi...dan berada di tangga teratas liga....HAHAHA.....Kat bawah ni aku letak gambar semasa aku baru  sampai ke Liverpool dan setelah beberapa game aku sebagai manager.......hehehe


kedudukan team liverpool masa aku baru diambil sebagai menager

taktikal team liverpool

taktikal yang aku gunakan untuk Barcelona, dan sekarang untuk Liverpool

carta liga setelah beberapa perlawanan

perlawanan pertama aku ialah menentang Newcastle

dan ini perlawanan berikutnya


0 comments jer....: