Wednesday, January 25, 2012

Jangan "REPLY" dekat Shoutbox Sendiri !!!!



HAHA...Hari ni aku telah belajar sesuatu yang baru....Aku tak tahu sebelum ni...Aku ni masih belum mengerti dunia blog ni....

Aku terbaca satu entri kat blog mana ntah...dah lupa...blogger tu kata jangan balas kat shoutbox sendiri bila ada komen kat shoutbox kita......

Mulai hari niaku takkan buat lagi kesilapan ni...HAHAHAHA



3 comments jer....:

A'IM said...

kat blog bro ke??haha... happy blogging :)

kalau boleh remove je word verification tu..lagi mudah nak komen :0

Cik Tie@Akak said...

hihi..salah info tu
http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2012/01/simple-sesimple-simplenya-kad-kahwin.html

gold bird said...

yea kot..dah lupa...cuma baca entri 2 jer....hehe...
ada jgk word verification ke???...
akan dibuang..memang xsuka..