Wednesday, February 1, 2012

Blog Aku Hilang !!!!!

Hmmmm.....Apa sebenarnya yang terjadi...kat dashboard ade lagi blog aku ni....tapi tak dapat nak masuk.....tiba-tiba blog aku tak dijumpai....sape tau...huhuhuhu


Aku ambil gamabr ni kat google....dan edit...macam ni la aku dapat....bengang aku....Aku tak pernah delete..tiba-tiba jadi macam ni....


Lepas tu aku diminta buat macam gambar kat atas ni...kenapa yea?????.........



Ni satu lagi masalah....bila aku dah dapat masuk ke blog ni....aku dah jadi follower untuk blog aku sendiri....macam mana nak remove diri sendiri ni....?????



*nasib baik tak ade apa-apa yang berlaku dan dapat masuk semula ke dalam ni....hmmmmm



5 comments jer....:

Anonymous said...

Biasa jadi mcm ni dgn masalah TnC third party, ni la kelemahan bila gne blogspot~

A'IM said...

dah setle ke belum?

gold bird said...

dah ok....jap jer jd mcm ni...xtau knp...arap2 xjd lg la...

Popkorn said...

so far x pernah lagik blog aku jadik camni...
tapi follower blog aku pernah kne kidnap, sbb follower aku tggl bbrpa org sahaja.... xlama bbrpa hari lpas 2,follower aku di kembalikan...

(kalo boleh gunakan pop up comment, dan xyah guna notification untuk mudahkan org comment kat blog kamu)

Ray Ferdian said...

wkwkwk sama kaya saya sob, waktu mau follow disuruh verifikasi blog saya gak ngerti tuh. pas refresh blog saya tiba2 hilang..hehe