Tuesday, November 13, 2012

Terkandas di LCCT KUALA LUMPUR....

Memang giler habis la hari ni.......boleh plak terlepas "belon" pagi tadi....tak pasal-pasal terbiar aku sendiri di LCCT ni.......next flight pukul 8pm.....mampus aku nk tuggu...dah la sorang-sorang.....apa pasal la gate tutup awal sangat.....aku lewat 2-3 minit jer pun.....yang aku bengan bukan aku sorang jer.....ade lagi 5-6 orang yang xdapt naik......malang-malang......


 Yang aku kesiannyer....ada satu family ni.....dia baratur nak letak bagasi dari pukul 6 lagi.....dan anak-anak diorang dah naik belon dah......habis merayu dah ngan brader tu.....tapi tak dapat jugak.......tak payah merayu...buat la muka sedih ke....nangis pun mereka tak akan bagi naik...huhuhuhuhuhu


Biasala aku baru 1st time naik kat LCCT ni....dah jadi macam ni....sial betul la.....burn je tiket.....Sorang-sorang ni......nak sembang pun xde orang....nak makan tak berteman.....haih........




Aku harap ni yang yang prtama dan trakhir trjadi kat aku....parah-parah....



0 comments jer....: